Nya möten, nya möjligheter

Allt oftare har vi behov av att kunna möta varandra utan att träffas fysiskt. Det kan vara för att slippa långa resor eller för att vi helt enkelt inte kan träffas. Det där med videomöten kan kanske kännas lite oinspirerande. Men, det behöver det inte göra...

RALLY BAR – Allt-i-ett-videokonferens-lösning för mellanstora rum

Rally Bar är lika lätt att installera som att använda, och levererar högkvalitativa videokonferenser varje gång. En allt-i-ett-lösning med lysande optik, automatiserad PTZ-funktion och högpresterande ljud för medelstora mötesrum. Med Rally Bar blir dina videomöten lika naturliga och produktiva som de fysiska

Gå till produkt
500x500
500x500

RALLY BAR MINI – Högklassig allt-i-ett-videobom för små rum

Enkelhet möter mångsidighet med Rally Bar Mini, Logitechs mest avancerad allt-i-ett-video-bom för små mötesrum och trånga utrymmen. Med ljud och video i studiokvalitet, AI-driven prestanda och en enkel och smidig installation sätter Rally Bar Mini en ny smartare standard för samverkan i mindre utrymmen.

Gå till produkt

RALLY PLUS – Flexibelt videokonferens-system för stora rum

Smidig och flexibel lösning som passar perfekt i stora rum med en eller två skärmar. Med hjälp av AI och automatiserad PTZ anpassar sig Rally till mötesdynamiken och håller kameran fokuserad, medan högtalarna levererar ett kristallklart, rumsuppfyllande ljud och ser till att alla röster hörs klart och tydligt.

Gå till produkt
500x500
500x500

MEETUP – Allt-i-ett-konferenskamera med superbred bildvinkel

En förstklassig konferenskamera för små konferensrum och trånga utrymmen. Superbred bildvinkel på 120 grader som fångar hela rummet gör att varje stol runt bordet syns tydligt. Tre horisontellt riktade strålformade mikrofoner och en specialanpassad högtalare ser till dina möten låter lika bra som de ser ut.

Gå till produkt

ZONE WIRELESS – Bluetooth-headset med enastående ljud och Qi-laddning

Designat för att hjälpa dig att kommunicera, samarbeta och hålla fokus på hektiska arbetsplatser. Med aktiv brusreducering och högkvalitativt ljud för både musik och samtal. Zone Wireless har ett intuitivt och enkelt gränssnitt, stöd för trådlös QI-laddning, och är certifierat för Microsoft Teams.

Gå till produkt
500x500

Vänligen vänta

Kundvagn uppdaterad
Kundvagn ej uppdaterad